Outdoor kartcircuit De Landsard

Kartcircuit de Landsard is een van de langste outdoor circuits van Nederland. Bij kartcircuit de Landsard kunt u uitsluitend karten, wel kunt u een arrangement nemen dan kunt nu naast het karten ook genieten van een heerlijk buffet. Kartcircuit de Landsard is uitstekend geschikt voor vrijgezellenfeesten, eerst samen uitmaken wie de snelste van het circuit is en aansluitend met z’n allen lekker een hapje eten. Bij de Landsard kunt u karts huren maar u kunt ook uw eigen kart gebruiken.

Circuit Ag
Knaf Gecertificeerde Kartbaan 205x300

Technische Gegevens kartbaan

Soort wegdek: Asfalt
Type circuit: Outdoor circuit
Lengte: 1060 meter lang
Breedte: 7,5 meter
Eigen karts: Alle soorten karts zijn toegestaan.
Huurkarts: 200cc viertakt (70 km/u)

Karten in weer en wind!

Op Kartcircuit de Landsard wordt onder bijna alle weersomstandigheden gereden. Uiteraard staat de veiligheid voorop dus bij ijzel en mist zal de baan gesloten zijn. Als het regent of bij een natte baan zijn we gewoon open, het is dan wel aan te raden wat extra droge kleding of een race regenkleding te dragen want nat zal je dan wel worden.

Ook voor huurkarts geldt dat er bij regen gewoon gereden wordt. Het wordt er niet gevaarlijker op omdat de snelheid op de baan met toenemende regen terugloopt ook bij huurkarts raden we je aan wat extra droge kleding mee te nemen.

IMG 7409

Sponsoring

Sponsoring op en rond de baan is mogelijk.

Rond de baan kunt u voor korte of langere termijn sponsoruitingen laten plaatsen in de vorm van boarding.

Standaard maat hiervoor is 80x300. Welke uitingen mogelijk zijn is altijd in overleg met de baanbeheerder.

Naast boarding is reclame op ons LED scherm, op vlaggen en in de vorm van banners aan het hekwerk rond de baan een mogelijkheid.

Voor Baansponsoring vragen we u contact met de baanbeheerder op te nemen.

Uw uitingen rond de baan?

Wij maken het mogelijk!

Reclameborden
Circuit Van Boven

Een bijzonder evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden een leuk uitje? Zoek niet verder! Bij De Landsard Outdoor kartcircuit bieden je namelijk tal van mogelijkheden. Welkom!