Eigen kart

Eigen kart

Beschik je over een eigen kart, kom dan rijden op ons prachtige, vernieuwde en unieke outdoor circuit in Eindhoven!


Prijzen:

Baanhuur:
€ 65,00 per persoon per kart
exclusief circuit licentie

Extra rijder per kart:
€ 22,50

Deze licentie is nodig voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers en hiervoor hebben wij een speciaal aangemeten registratiesysteem. Het aanmaken van een circuit licentie (membercard) kost €5,- per jaar.

Het registreren neemt maar een paar minuten van uw tijd in beslag, daarna kan het echte race avontuur gaan beginnen!

Met deze Circuit-Licentie Card profiteer je als rijder tevens van vele voordelen, zoals bij 15 baanhuren de 16e GRATIS!

Voor de toeschouwers hebben wij een prachtig terras met een schitterend uitzicht over het hele circuit. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje genieten van het karten!

Leeftijd:

I.v.m. veiligheid hanteren wij de voorgeschreven leeftijd grenzen welke zijn vastgelegd voor karting door de KNAF voor de betreffende categorie. Bekijk de richtlijnen hier.

Bent u in het bezit van een Puffo/Babykart/Dolphin/Dephino dan is het dan is het online boeken van een baanhuurticket niet mogelijk, dit is alleen mogelijk na overleg via: info@outdoorkarting.nl


Baanbegeleiding:

Dit is alleen toegestaan na overleg met de baanbeheerder, op eigen risico en met een goed zichtbaar veiligheidsvest!


Voorwaarden:

Karts in de 60 cc klasse moeten zijn voorzien van een Decibel killer. Voor Karts in de 100 cc klasse is het gebruik van MD na-demper verplicht, voor alle overige 125 cc tweetakt motoren is een goed functionerende CIK gehomologeerde na-demper of ELTO na-demper met milieusticker verplicht.

Klik HIER voor de volledige baan reglementen.

Opvolgen opdrachten crew:

De aanwijzingen van medewerkers van Circuit de Landsard dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Een bijzonder evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden een leuk uitje? Zoek niet verder! Bij De Landsard Outdoor kartcircuit bieden je namelijk tal van mogelijkheden. Welkom!