DSC 9737
Huurkarts

4 Uurs endurance races

4 uurs team Enduro met spiksplinternieuwe Kombikarts . Ideaal voor beginnende groepen die tegen lage kosten willen kennismaken met endurace racen; Een 20 minuten kwalificatietraining gevolgd door een 4 uurs team enduro. Zeer geschikt als familie uitje, personeelsuitje, teambuilding of incentive voor cliënten. Stel zelf je team(s) samen en kom genieten van een unieke race-middag! Stel het winnende team samen en doe mee!

Met uw eigen team een Grand Prix wedstrijd rijden, bestaande uit een training, kwalificatie en finale?

Voor de echte raceliefhebbers staat er een extra lange endurance race op het programma, een 4 uurs race!

Wil jij ook met je eigen samengestelde team (1-8 personen) meedoen? Iedereen vanaf 16 jaar, met of zonder ervaring, kan meedoen! Wij zorgen voor een spikslinternieuwe karts en de gezelligheid!

Programma:
uur: Ontvangst & Omkleden
uur: Briefing
uur: Teampresentaties
uur: Kwalificatietraining (20min)
uur: 4 UURS RACE

Kart:
Chassis: Kombikart
Engine: ????
Top speed: 70 km/u
Personen: 1-8
Min. leeftijd: 16 jaar
Team: 1 - 8 personen per team

Prijzen:

Prijs per team: € 545,00
Ideaal als teamuitje met collega's, vrienden of familie!

Beschermende kleding

Overalls en helmen zijn verplicht en bij ons aanwezig. Het dragen van een balaclava is verplicht, deze zijn bij boeking inbegrepen.

Voor de toeschouwers hebben wij een prachtig terras met een schitterend uitzicht over het hele circuit. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje genieten van het karten!

 

Terras met uitzicht op het circuit

Voor de toeschouwers hebben wij een prachtig terras met een schitterend uitzicht over het hele circuit. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje genieten van het karten! Bij kou of hitte kan u ook binnen terecht. Met airco in de zomer en aangename warmte in de winter en schitterend uitzicht achter glas op het circuit. Ook voor toeschouwers is het dus prima vertoeven!

Opvolgen opdrachten crew:

De aanwijzingen van medewerkers van Circuit de Landsard dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

 

 

 

Een bijzonder evenement organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon met vrienden een leuk uitje? Zoek niet verder! Bij De Landsard Outdoor kartcircuit bieden je namelijk tal van mogelijkheden. Welkom!